Navštíveno 6386x

Resp. EDT Zajímá mě to jaka vůně je nejpoúživanější..
Já dříve používal In Motion od Bosse, teď Happy od Clinique a Fahrenheit od Diora.
Chanel Bleu de Chanel, název debilní, ale voní mi. předtím Dunhill Fresh. ještě předtím tu kouli od Bosse, ale to mi přijde, že používá moc lidí
A kde nejlépe koupit růžovou košili s límečkem?

03.07.2011, 15:57 |
Kesam Old spice stačí:-)
walish se jeste drží toho že spránej chlap má smrdět i z fotky :))))

03.07.2011, 16:12 |
Evil nekde jsem slysel ze poradny chlap ma smrdet chlastem a semenem ale neridim se tim :-DDD
kup old spice a budeš smrdět jak černoch

03.07.2011, 16:15 |
walish | Upraveno: 2011-07-03 16:15:37
P3RF3KT: se nefotím,ty fotky pak hned hnijou :-D
...no a pak můžeš sedět na koni

03.07.2011, 16:16 |
Atrey Givenchy Very Irresistible
hugo boss no.6 a v lete vacsinou klasicky deodorant Garnier for men - vona Invisible....
tady se zachvylku bude řešit jak kdo prdí :D :D

03.07.2011, 16:56 |
Pajk Lacoste, Hugo Boss, Del Mar atd (stejný výrobce) moc dlouho nevydrží. 3h +- a nazdar, na oblečení už je to trochu lepší. Nehledě na to, že to má každej druhej. Otázkou je, jestli tohle zrovna právě nechceš že...
Je tu spousta jiných a mnohem lepších značek, které stojí za to. Z těch známých D&G, Dior, Gucci, Chanel. Zmíněný Givenchy je hodně dobrej.
Fahrenheit je hodně hodně hodně moc používaný a proto bych to na sebe nedal a No.6 taky. :D To poznáš na 100honů, stejně tak jako na ženské zelený jablko - DKNY nebo D&G Ligh Blue.

03.07.2011, 17:11 |
Kamil CK Eternity Aqua
ok, tak nebudem pit vodu ani mlieko lebo to pije uz vela ludi. takisto nebudem jest chleba, nekupim si nokiu, iphone, samsung ani htc lebo to ma tiez vela ludi a samozrejme do roboty len cez kanale, lebo na cestach je tiez vela ludi... :-)))) loool....
jasisoft????
Rad jsi "masa"? Ja teda mam taky rad neco, co nema kazdy...
Sexual jeluxusní záležitost jen v čechách to moc lidí nezná, pak také Versace

03.07.2011, 17:37 |
TROY DK Light Blue
&
issey miyake
212 CH stribrnej, Lacoste snad vsechny voni pekne, Armani bilej flakon

03.07.2011, 17:47 |
bafis DIESEL Only The Brave
Dlhodobejšie nakupujem stále tie isté: Diesel Only The Brave, Diesel Fuel For Life, Givenchy Play (nie Intense), Armani Sport Code :-)
nie som rad masa a mam rad vynimocne veci, ale ked sa mi nieco paci alebo konkretne vonavka pekne vonia a vyslovene pri zmiesani s mojim potom nesmrdi, tak si to skratka kupim, a neriesim ze to ma dalsich 200 ludi. je to seriova vyroba, masovka, tak sa pocita, ze to aj vela ludi bude kupovat. a nie som taky bohaty aby som si daval robit vonavku na zakazku.....
Ja mam aktualne v polici Fahrenheit od Diora,Kenzo pour homme,Diesel Fuel For Life

03.07.2011, 22:07 |
Pajk K tomu Fahrenheit - v Kaufu se dal za kilo koupit Farehit 50ml myslím. Téměř totožná vůně. :D A byly tam další kousky.
Aktuálně:
D&G - The One (spíš na zimu), Ralp Lauren - Polo Blue (nej), Givenchy - Blue Label (velice oblíbený), CK - Euphoria (do společnosti), Adidas - Black (na ven:-)
Pajk: jj Hitfire od La Rive.. Fakt povedená imitace a drží dlouho.. Přítelkyně však rozdíl okamžitě poznala, když jsem se tím navoněl, hned věděla že to není Fahrenheit..
Natural 95, Castrol 5W-30, Wurth HHS-2000, podle situace......

04.07.2011, 01:29 |
empiK (M)
Armani Code

04.07.2011, 01:45 |
hawai já buď Hypnose (nevim přesně jakej typ) nebo D&G the one. oboje mi voní dobře, i když to jsou trovhu těžší vůně, takže ideál na zimu nebo na společenský události k obleku. na nozmální nošení stačí opravdu jen tak lehce

04.07.2011, 02:41 |
rcman Běžně vystačim ze STR8...
Když už jdem někam do společnosti, tak používám
Calvin Klein - Euphoria.
správný chlap má smrdět chcankama a potem....
koukám že je to tady samý šampónek :-)))
berte to s rezervou
Samantus 100 bodů ze 100

04.07.2011, 06:18 |
Fipo Lacoste Essential
já už mám tak dlouho voňafku, že když sem napíšu jak se jmenuje, tak už to ani nebudete znát .o))
jako Zephyr: pot, cíga, chlast popř. nafta
Mazlig: adam nebo pitralon? :-D
Phitypaldy: .o)
nene, mám letitou klasiku - Oldu + Huga - vyzkoušel jsem polovinu toho co tu všichni píšou a stejně jsem zůstal u svýho.

04.07.2011, 08:43 |
Aegis voním se uleželým pižmem, ústa si vypláchnu okenou a pod paže trochu vápna :D :D :D
(jinak: Diesel - fuel for life, Diesel - Green, DG - The One, David Backham - Instinct)
Lamborghini - Mitico
a ještě zbytek Str8tu. Ale beztak sa smradím jen když sem s mladů.. :D

04.07.2011, 13:19 |
KFL | Upraveno: 2011-07-04 13:21:13
Teď se mi toho doma nějak nahromadilo :D.
Zima nebo když je hnusný počasí: Dunhill Desire (červený), Givenchy pour Homme (červený), Givenchy Very Irresistible (tmavě zelený), Dolce/Gabbana By, Lancome Hypnose
Léto nebo hezký počasí: CK Summer, Davidoff Adventure, Issey Miyake Intense, Molton/Brown Black Pepper, Dolge/Gabbana pour Homme (klasika)
Jinak mám rád ještě: Armani Code, Armani Attitude, Azzaro Chrome Sport, Cacharel, Bvlgari for Homme a spoustu dalších, už si ani nevzpomenu :D.
Nenávidim Fahrnheita v jakýkoli variaci.

04.07.2011, 15:26 |
fredy já používal léta Davidaff Food Life, dá se sehnat už jen přes eshopy a voní fakt super, ted mám druhou lahvičku Boss ale ani nevím co je to za typ... ale nevoní špatně :)

04.07.2011, 16:08 |
TUNER Moc to nepoužívam,ale když už,tak Ferrari Black...
Dnes jsem testnul nového Bosse In Motion White Edition a super..
Nechce jinak někdo sadu Givenchy Pour Homme Blue Label EDT 50 ml + sprchový gel 75 ml ??? 850 vč. pošty
za me teda versace nebo jak se to pise modry flakon lepsi vuni neznam
este laura biagioti nebo tak nejak vune roma

05.07.2011, 13:22 |
JA versace Man, dolce gabana the one,a nějakej letní Armani..

05.07.2011, 13:52 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-05 13:53:49
různé deospreje Axe
tuhé deodoranty Old Spice
a pak různé parfémy, Backham, STR apod., to různě měním :-), velký ohlas u ženských má DUNHILL DESIRE FOR A MAN :-D

05.07.2011, 13:56 |
Jozzo | Upraveno: 2011-07-05 13:56:59
OT:
Po ránu se do práce vůbec nevoním(ráno se sprchuju a pracuju v monterkách)a tam vonět celý den nikomu nepotřebuju,ovšem jiný názor má většina spolupracovníků (také pracujících v manuálně a v montérkách,hlavně těch,ženského rodu,
které prostě musí být dámy v každé situaci
i když z nich teče pot proudem a jsu celé červené a rozcuchané,hlavně že voní.
Takže když procházím po ránu halou a kolem linek,propleskají mě postupně všechny tyhle smrady ,které se postupně smíchají do jednoho šíleného chuchvalce pachu,ten mě dorazí a mě se chce blejt...
jinak jako HIGHTOWER
Backham, Puma, Hugo Boss
podle toho co je nejblíž po ruce
Jozzo: tak to tě lituju a pracovat bych s tebou nechtěl. Nemyslím, že by vůně v montérkách čemukoliv uškodila. Naopak.
Ale podle toho, co občas potkávám a "cítím" třeba při nákupech v Globusu, tak takovej názor má velká část českých "pepíků". Nebudu se vonit, na nákupy to nemá cenu. A jednoduše řečeno, smrdí jak prase.
Už když se někdo vonět nechce, tak aspoň tuhý deodorant do podpaží je myslím slušnost použít :)

06.07.2011, 09:00 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-06 09:07:34
No, ono je zase to, že třeba já se potím jako prase a to stačí když je 25°C, natož když je 30°C a můžu bejt navoněnej jak chci a stejně po 2-3 hodinách je po tom, nehledě na to, když propotím celé triko, košili, bych se ráno musel v deodorantu či parfému vykoupat a nechat ho na sobě uschnout, abych vydržel celou prac. dobu "voňavej" a keci, že se člověk po tom či onom nepotí a nebo že vydrží to či ono 24 hod., 48, či 72, to jsou dobré vtipy...
Jo a to propotím i při nic nedělání, natož když jsem celý den v autě, klima jede, tak stejně záda propocený.
Pot nesmrdi. Smrdi to, az kdyz se zacne rozkladat. Pouzival jsem dlouho tuhy antiperspiranty (cool water old spice), pak jsem dostal vzorecek sprejovy rexony a uz nic jinyho nepouzivam. I par lidi, kterejm sem to rek a vyzkouseli, tak presli na tyhle spreje.
A muzu se zpotit jak chci a proste nesmrdim. Nicmene zakladem je ranni sprcha.
Ceskej narod smrdi, ale nemci smrdej snad jeste vic, tolik smradochu sem v praci nepotkal tak jako tady.:o))
tappaja: A nevěděl bys ještě radu, jak se celej napatlat i tou Rexonou, aby mě to nezrujnovalo? To je celé tělo, nohy, neb já prostě když se potím, tak se potím celej :-(

06.07.2011, 09:55 |
Jozzo cezetko: ty jsi evidentně asi nikdy v takovém koletivu nebyl a srovnáváš globus s prací.
Já se tu s nikým neobjímám,jsem špinavý od olejů,mazadel a smrdí tu chemikálie,čím myslíš že jsem pak cítit?
Pod kosili bily bavlneny tricko, spatny ponozky smrdej uz supliku, poti se kazdej, ale pak zalezi, jak to kazdej necha zajit daleko.
Nevim kolik stoji rexona u nas, smutny je, ze v nemecku vyjde na 40Kc a staci mi na mesic. Ted jsem nahodou koupil za 45 neco od Lorealu, viz obrazek a je to snad jeste lepsi nez ta rexona.
Takze i kdyz jdu rano do prace, pak odpoledne jedu 600km v aute, vecer se sice necejtim buhvi jak fresh, ale dovolim si tvrdit, ze nesmrdim potem jak prase.
Bohuzel hodne lidi smrdi a ani o tom nevi, protoze jejich mozek potlacil ten smrad a uz ho ani nevnimaj. A nejhorsi sou takovy, co se mejou akorat v sobotu a budou tvrdit, ze antiperspiranty jsou skodlivy a jiny blaboly. A chudak zenska, ktera ma toakovyho exota doma. :o))

Taky tocim nekolik parfemu, podle nalady :-)
Mimochodem pokud ma nekdo problem s pocenim, hodne dobre funguje tohle:
[ Link ] a antiperspirant je behem par dnu zbytecny. Rychle celkem levne reseni :-)
Já jsem spokojenej s Right Guard tuhým antiperspirantem.. I když pravda je, že já se moc nepotím.. Nejvíc asi jen na zádech, v podpaždí jsem ještě nikdy snad neměl koláče a to i při fyzické námaze.. Dnes jsem ušel cca 12 km z toho 5,5 do kopce a nebyl jsem ničím napatlanej, docela jsem se spotil a vůbec jsem nesmrděl, když jsem se vrátil z výletu zpět..
Jinak jak už tu padlo, základ je ranní sprcha, nejenom, že se člověk ráno ve sprše pořádně probudí a nastartuje, ale člověk se dost potí i ve spánku. Když ten pot člověk na sobě nechá, tak přes den se už začne působením bakterii měnit ve smrad a to se třeba nemusíte moc spotit.. Já se sprchuju 2x denně a když to jde tak i 3x. Jak jsem už napsal, hodně pomůže tuhý deodorant, či nějaký sprej, mimchodem Rexona je supr.. A další věc, měnit často věci..
Hightower: Kamarádka se taky nad míru potí, má to samé co Ty. V lékarně ji dali nějakou vodičku, s tou si namaže partie, na kterých se nejvíc potí, ta vodička asi nějak ty potní žlázy uzavře nebo co a je pak úplně v poho.. Zkus se na to zeptat..
Co se týka smradlavých lidí na pracovišti, tak to je utrpení.. Nejhorší je, že jim to člověk ani nemůže kolikrát říct, ať už z titulu postavení nebo zkrátka slušnosti.. V poslední práci jsme měli kolegyni, ta se snad myla jednou týdně, ta když mi vešla do kanclu, tak jsem musel větrat po zbytek dne, to bylo tak agresivní, že mě z toho pálily oči až.. Vždycky jsem běžel na hajzl pro osvěžovač a musel jsem komplet vše vysvětit.. A to jsem prosil i jejího nadřízeného ať s tím něco udělá.. Pak tam byl ještě jeden dědek a ten byl taky smraďoch, jednou jsem s ním jel někam na služebku a normálně jsem mu chtěl koupit na pumpě voňavé stromečky aby se je dal do podpaždí a připažil.. Tenkrát jsem chytl i průvan do ucha, jak jsem měl ztažené okýnko celou cestu.. A to opravdu nepřeháním.. Naštěstí teď už pracuju v hodně úzkém kolektivu, kde se všichni mejou..
Jo a dobré je si taky oholit ten květák co je v podpaždí :-) Aspoň na léto..

06.07.2011, 17:31 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2011-07-06 17:32:32
No, myslím si, že potit se je dobře, zase jako nevím, jak by tělo reagovalo na to, že najednou se nepotím, navíc bych se v tom musel koupat :-D aby to mělo účinek, protože se potím vlastně všude.
Žil, žiju a budu s tím žít dál a nebudu to nějak extra řešit, rozhodně nesmrdím, ani nevoním, takže je to v pohodě a nechám to hold na přirozenosti.
Fakt si nedovedu představit, že bych se nepotil... když se ve vedru napiju, hnedka to vypotím, to nevím, co by se dělo bez toho, kam by všechna ta voda, neb piji hodně, mizela a co teprve sůl...
Já si holím hlavu každých 14 dní dohola, a že by to pomáhalo :-D a jinak nejsem naštěstí medvěd, takže to je v pohodě :-)
cezetko: jako vonět se do práce, kde makám rukama ve špíně a v montérkách, to není nic o českých pepíkách, ale zavání to trošku metrosexuálstvím

06.07.2011, 19:15 |
Etien (M)
armani GIO
Huga číslo 6 později In motion už několik let, ale tenhle rok Davidoff CAHMPION

06.07.2011, 21:47 |
JA Luke a proč ne?
jinak jsem měl problémy s pocením a nakonec tuhá Rexona, celej den a v pohodě
P.S.Jestli si myslíte, že obchoďák je na tom v létě a v autě líp než v montérkách, tak jste vedle..vozim si i čistý triko navíc ,protože jsem durch..klima neklima
já neříkám, že máte být metroseuxuálové. Ale obhajovat to tím, že mi v práci smrdí oleje a chemie, tak budu smrdět jak prase, to je přesně to pepíkovství. Když potom jen potřebuješ někam odskočit, či se u tebe ocitne někdo neznalý prostředí, tak přeji ostatním fajn zábavu.
Uznejte sami, že je podstatně lepší se ocitnou vedle špinavého dělníka, který voní a je vidět, že je skutečně špinavej technickou špínou, než když najednou vedle stojí dělník špinavej a smrdící na 200metrů?

07.07.2011, 08:41 |
Conan Voním se tím, co mi žena dá do koupelny k zrcadlu :-)
Jinak pot by se rozhodně neměl něčím "ucpávat", to si pak říká o zdravotní komplikace...
JA: protože se tady bavíme o parfémech a nevidím jedinej důvod, proč by člověk, kterej není prase=alespoň jedna sprcha denně na sebe měl ráno před takovouhle kolbenkou stříkat něco jinýho než deodorant (což beru jako samozřejmost). jinak potkat dělníka, kterej voní- to se mi za celej život nepovedlo. potkávám dělníky, co nesmrdí, tak 1 z 10 je cejtit na hony daleko a to je pravda peklo.
jinak souhlas s JA, v autě trávím času dost, klimačku mám a at sedím v látce, alcantaře nebo nedej bože v kůži, jsem mokrej jak myš...

07.07.2011, 11:24 |
xSam Na snížení pocení je dobré pít heřmánkovej čaj, už po několika dnech je vidět slušné zlepšení.
Jinak používám nějaké deodoranty a jako parfém Armani aqua di gio a Ralph Raulen Polo...
fakt? tak to jdu pro heřmánek

07.07.2011, 12:21 |
FSAL no tak to na tebe hermanek pusobi presne obracene, nez ma obecny ucinky zvysujici poceni :)
[ Link ]

07.07.2011, 12:54 |
xSam | Upraveno: 2011-07-07 12:55:10
FSAL: to je zajímavé, ale je to asi nějaká chyba:-))
Čaj z heřmánku snižuje pocení a to mohu na stoprocent potvrdit ze své zkušenosti a nejen z mé:-)
Doporučila mi to jedna bylinkářka a fakt to na mě funguje.
Ovšem obecně je dobré pít ve vedrech teplé nápoje...

07.07.2011, 13:07 |
FSAL hm, tak ja kdybych ho mel pit teplej, tak ze me leje este vic, natoz caj, kterej nepiju :)
jinak chybou si nejsem jistej, kdyz to pisou vsude, viz
[ Link ] =

07.07.2011, 13:45 |
xSam FSAL: heřmánkový čaj na mě působí tak jak píšu a to znatelně, nehledě na to co najde strýček google:-)
Nepopírám však, že já a pár mejch přátel na to reaguje jinak než by mělo, ale hlavní je, že to funguje:-)
A obecně pití horkejch čajů zlepšuje termoregulaci těla i když je to docela protivné, ale dá se na to zvyknout.

07.07.2011, 13:50 |
xSam A když už jsme u těch bylinek s čím mám ještě skvělou zkušenost, je odvar z dubové kůry proti pocení a zápachu nohou.
Smrděly mi nohy hrozně, bylo to fakt peklo. Pak jsem začal pravidelně koupat nohy v dubové kůře a nic, prostě neuvěřitelné a manželka šťastná:-)
Dubová kůra je dobrá na hemeroidy :-)
bolthorn> njn nekdo nohy, nekdo zadek ;-) jinak teda dezak right guard, vune Ralph Lauren - Polo Blue jen vyjimecne do spolecnosti, jinak nejaky sracky co dostavam typicky od avonu a podobnych "znacek" s oduvodnenim ze preci to nevyhodim a chvilku to i voni a kdyz to nevoni tak pridam ;-)
antiperspirant Old Spice, jako parfém Opium - Yves Saint Laurent, Kenzo Power, Cartier - Roadster.
Jinak mám ještě spoustu věcí od Oriflame - kupovala to kdysi manželka - mám toho docela dost, takže když jdu někam, kde na tom záleží méně, vezmu levnější.
Jinak jezdím jako obchodní zástupce. V autě strávím skoro celý den, takže si s sebou prostě vozím náhradní oblečení. Musím být na jednáních povětšinou v obleku a neexistuje košile s krátkým rukávem, takže v těchto vedrech si s sebou vozím dvě náhradní košile s kravatou. Nejezdím samozřejmě jen po firmách, kde je to vyžadováno, takže mám v kufru i volnější kalhoty a polo. Normálně se převlékám, snažím se plánovat schůzky tak, abych nemusel, ale leckdy to nejde.
Měl jsem kolegyni, která neřešila smrad vůbec a nikdo to nechtěl řešit. To je peklo. Naštěstí odešla na mateřskou a já už jsem z firmy taky pryč, takže to mám za sebou.
Michael Schumacher II World Champion
A jsou výše uvedené opravdu parfémy? Procházel jsem parfémy nedávno a nedařilo se mi téměř nic najít. Většinou bylo dámské provedení parfém (Eau Du Parfum), ale pro pány toaletka (Eau Du Toilet). Kde je chyba?

12.07.2011, 20:24 |
CRK Ty woe, za chvíli tady bude téma, kdo si píše jakej deníček :-)))
Parfem je zazity oznaceni. Je to takhle:
Parfém (extrakt) - obsahuje 15 až 30 % vonné parfémové kompozice v koncentrovaném lihu (alkoholu).
Parfémová voda (Eau de Parfum, EdP) - obsahuje 8 až 15 % vonné parfémové kompozice v cca 85-90% lihu.
Toaletní voda (Eau de Toilette, EdT) - obsahuje 4 až 8 % vonné parfémové kompozice v cca 80% lihu.
Kolínská voda (Eau de Cologne, EdC) - obsahuje 3 až 5 % vonné parfémové kompozice v cca 70% lihu
rek bych, ze 99% lidi pouziva toaletku.
tappaja: to jsem měl přesně na mysli.
Měl jsem kdysi parfém 30% a pokud se dostal třeba na svetr, šel cítit i po vyprání.
A právě pánský PARFÉM se mi nepodařilo najít ani jeden. Ten co jsem kdysi měl, byl dárek a netuším vůbec od jaké značky byl a co to tenkrát stálo. Samozřejmě miniaturní lahvička, bez rozprašovače. Stačilo nanést špičkou prstu a bylo prakticky celý den vystaráno.
Ja myslim, ze neni o co stat, toaletka je lepsi, lip se davkuje.
Jinak zajímavé téma.
Moje zkušenost je taková, že většina žen a dívek jsou větší čuňata než chlapi. Vidím to kolem sebe i třeba v práci. Ženská ráno vstane, projde zkrášlovací procedury a navoní se. Během dne to několikrát přiživí. ale když jdou domů, tak drtivá většina se opět zkrášlí a navoní. Žádná sprcha, co by tomu řekl účes atd atd. A sprchují se večer před spaním. Ráno se vzbudí o několik litrů potu lehčí a jede to nanovo :-) U chlapů přesně obráceně. 9 z 10 se sprchuje, ale většina se zase nevoní. Základ je sprcha ráno (na opláchnutí používám vlažnou, potom ledovou), po práci a večer. Ale potím se opravdu minimálně i při sportu.

12.07.2011, 21:22 |
kuja Ja aktualne tocim Hugo Boss Selection, Davidoff Hot Water,YSL Body Kouros, Davidoff Private a Chanel Egoiste Platinum. Donedavna jeste Issey Miyake Eau de Issey a to je spolecne s Cool Waterem od Davidoffu a Chanelem Egoiste Platinum moje nejoblibenejsi vune :)
Jako deodorant Old Spice Classic tuhy :)